Plasați cursorul pe imagine pentru a mări

Controler Cutit Gerber 8

MDL1200,00
În stoc
+
Puncte bonus: 36 puncte
Descriere

 • Materialul lamei: oțel;
 • Lamă flexibilă rezistentă la coroziune;
 • Modul HydroTread Grip oferă o aderență sporită;
 • Gaura cablului;
 • Teaca cu ascuțitor, clemă de buzunar, buclă pentru centură și fante
 • Mâner: fibră de sticlă și nailon TPE, lăcuit / negru;
 • Candelabru oglindă + cârpă anticorozivă;
 • Adherent HydroTread Grip ™;
 • Lungime totala: 35,50 cm;
 • Lungimea mânerului: 14,50 cm.
Metoda de plată
 • Plată cu cardul Visa card sau Mastercard MasterCard
Metoda de livrare
Selectează orașul tău:
+373-7933-6518
Chat cu vânzătorul
Garanție
Contactați-ne dacă descrierea nu coincide cu produsul
În caz de anulare a comenzii veți primi instant banii

Descriere

Simplificați cât mai mult sarcinile murdare. Sistemul de cuțite cu filet Controller este conceput pentru tăierea curată și precisă, cu o lamă flexibilă, la fel de flexibilă pe cât ar trebui. GuideFins ™ intuitiv și HydroTread Grip ™ în tehnologie tactică oferă un control perfect al cuțitelor chiar și pe suprafețe alunecoase.

Gerber a vorbit cu pescari experimentați din toată țara și a folosit toate informațiile pe care le-a primit de la ei pentru a crea un cuțit de sculptură foarte inspirat: cuțitul Controller. În timp ce locațiile și vizualizările variau, un lucru era în general valabil pentru toată lumea: un cuțit cu plasă intuitiv poate reduce semnificativ inconvenientul încărcăturilor dezordonate. Indiferent dacă pescuiești de pe bancă, caiac, zbori sau altfel, Controlerul va fi cel mai bun prieten al tău.

Un lucru care s-a discutat întotdeauna este necesitatea unei lame puternice din oțel care să rămână ascuțită mult timp - oțelul 9Cr a fost soluția. Lama, selectată special pentru rezistența și rezistența la coroziune, este lustruită în oglindă pentru o protecție suplimentară și o curățare ușoară. Lama cuțitului Controller are o construcție completă și este fabricată din oțel pentru o utilizare intensivă și sigură în condiții de alunecare.

Peștele umed poate fi dificil de manevrat, dar nu ar trebui să vă simțiți la fel cu un cuțit de file. Indiferent dacă este pe malul unui râu de munte, caiac sau în mlaștini, aventurierii vor avea nevoie de un cuțit pentru a asigura o aderență maximă. Incorporate direct în mâner, sloturile pentru degete GuideFins ™ asigură plasarea sigură a degetelor și control absolut pentru tăieri precise și sigure. Designul mânerului se concentrează pe confort și practic - tehnologia HydroTread Grip este plasată strategic în secțiuni înalte pentru a prinde și scurge rapid apa atunci când cuțitul este spălat la sfârșit.

Un alt detaliu extrem de important este invelișul inovator al cuțitului filetat Controller. Carcasa din plastic turnată cu găuri mari de ventilație nu captează apa și este ușor de curățat. Un dispozitiv de ascuțit integrat permite ascuțirea lamei la sol, iar sistemele multiple de atașare permit fixarea sigură a acestuia la un rucsac, centură sau buzunar.

Instrumentele Gerber sunt concepute pentru a rezista o viață întreagă. Pentru performanțe optime, clătiți cuțitul cu apă curată și uscați bine cu un prosop curat.

Recenzii

Nicio recenzie găsită

Lasă o recenzie

Împărtășiți-vă părerea despre produs cu alți cumpărători

Scrie o recenzie