Plasați cursorul pe imagine pentru a mări

Foarfece de pescuit Gerber Neat Freak

MDL500,00
În stoc
+
Puncte bonus: 15 puncte
Descriere

  • Lame duble zimțate
  • Warf Bont
  • Cleste de sertizare
  • Gaura cablului
  • Deschizator
  • Ergonomic BearHand Control ™:
  • Protecția degetelor
  • Miros complet
  • Mâner de aripă pentru precizie
Metoda de plată
  • Plată cu cardul Visa card sau Mastercard MasterCard
Metoda de livrare
Selectează orașul tău:
+373-7933-6518
Chat cu vânzătorul
Garanție
Contactați-ne dacă descrierea nu coincide cu produsul
În caz de anulare a comenzii veți primi instant banii

Descriere

Nu te mulțumi cu mai puțin; Tăierea de precizie a fost obiectivul principal pentru care au fost create foarfeca Neat Freak Braided Line. Lamele cu dinți fini și tehnologia BearHand Control se combină pentru a crea un instrument ergonomic și fiabil.

Pescarilor, care sunt în mod constant pe stradă și sunt expuși mâniei naturii, le este greu să se împace cu faptul că abordarea lor se va uza la un moment dat. Când foarfecele sunt uzate, vor mesteca firul. Când firul mușcă, va fi aproape imposibil să-l treceți prin bucle sau să legați nodurile și nu veți prinde peștele. Cu foarfecele Neat Freak nu aveți nicio îndoială că firul dvs. va fi în stare bună - sunt construite pentru a funcționa de fiecare dată.

Pentru a crea cele mai bune foarfece de pescuit împletite, Gerber a petrecut mult timp realizând cu atenție un instrument care poate face diferența. Totul a început cu o tăietură: dinți mici tăiați direct în lamă pentru a crea o suprafață care apucă literalmente firul împletit și îl menține în poziție pentru tăiere precisă. În plus față de acești dinți, lamele sunt îngroșate în mod deliberat pentru a oferi stabilitate sau contact între lame atunci când tăiați. Acest lucru este esențial, deoarece vă permite să lucrați continuu atunci când tăiați sârmă groasă sau chiar frânghie.

Instrumentele se uzează inevitabil în timp, în special în cazul utilizării prelungite în condiții dificile. Gerber a dorit să combată această uzură și să creeze un instrument ergonomic care a dus la dezvoltarea și producția Neat Freak. Tehnologia Bearhand Control este un sistem de funcții care oferă împreună utilizatorului un control și un confort sporit. Mai presus de toate, Precision Paddle ™ oferă un punct de pârghie extins cu degetul atunci când tăiați sau utilizați clești pe mâner. În al doilea rând, dispozitivul mare de îndreptare este poziționat exact acolo unde degetul se sprijină în mod natural pentru o aderență naturală. În cele din urmă, designul complet al tijei oferă o rezistență mare, astfel încât mânerul să nu poată fi separat de lame, ceea ce permite, de asemenea, o gaură a cablului care nu se va rupe.

Instrumentele Gerber sunt concepute pentru a rezista o viață întreagă. Pentru performanțe optime, clătiți instrumentul cu apă curată și uscați bine cu un prosop curat. Lubrifiați regulat balamalele și piesele mobile cu ulei.

Recenzii

Nicio recenzie găsită

Lasă o recenzie

Împărtășiți-vă părerea despre produs cu alți cumpărători

Scrie o recenzie