Plasați cursorul pe imagine pentru a mări

Multitool Gutsy negru

MDL450,00
În stoc
+
Puncte bonus: 14 puncte
Descriere

  • Curățător de cântare
  • Cârlig Eviscerate
  • Deschizator
  • Lopată
  • Bearhand Control ™
  • Canelurile degetelor pentru o mai bună aderență
  • Mâner ergonomic
  • Construcție robustă dintr-o singură piesă
Metoda de plată
  • Plată cu cardul Visa card sau Mastercard MasterCard
Metoda de livrare
Selectează orașul tău:
+373-7933-6518
Chat cu vânzătorul
Garanție
Contactați-ne dacă descrierea nu coincide cu produsul
În caz de anulare a comenzii veți primi instant banii

Descriere

Dacă nu vă puteți purta kitul esențial, Gutsy discret este întotdeauna la îndemână când aveți nevoie de el. Conceput pentru un transport eficient și o utilizare intuitivă, acest instrument robust are patru funcții principale.

Născut pentru a crea un instrument de procesare mai compact, care oferă mai multe, Gerber a dezvoltat o versiune îmbunătățită semnificativ a detartratorului. Majoritatea instrumentelor sunt concepute pentru sarcini specifice de procesare a peștilor, dar Gutsy are patru caracteristici principale, toate într-un singur pachet compact. Gutsy este ușor de transportat în rucsac sau în buzunarul din spate și este întotdeauna la îndemână ori de câte ori aveți nevoie de el.

Curățătorul de cântare este fabricat din metal, datorită căruia dinții ascuțiți vă permit să îndepărtați eficient cântarul de pește fără a pierde timp. Instrumentul are, de asemenea, un cârlig de eviscerare cu o lamă foarte ascuțită, care alunecă cu ușurință în deschiderea abdominală și taie burta peștilor. Capătul opus al instrumentului acționează ca o lopată la îndemână, permițând îndepărtarea tuturor venelor rămase fără riscul disecării acestora, ca și în cazul unei lame. Nu în ultimul rând, instrumentul are un deschizător de sticle pentru a sărbători sfârșitul unei zile lungi cu băutura ta preferată.

Este imposibil să planificați fiecare călătorie de pescuit, uneori ocazia apare chiar și atunci când nu vă așteptați. Gutsy este suficient de subțire pentru a fi ținut la îndemână pentru orice eventualitate și suficient de versatil pentru a putea fi folosit ca dispozitiv de procesare multifuncțional oricând.

Instrumentele Gerber sunt concepute pentru a rezista o viață întreagă. Pentru performanțe optime, clătiți dispozitivul cu apă curată și uscați bine cu un prosop curat.

Recenzii

Nicio recenzie găsită

Lasă o recenzie

Împărtășiți-vă părerea despre produs cu alți cumpărători

Scrie o recenzie