Hover on image to enlarge

Scrub cu sare de Himalaya

MDL120,00
In stock
+
Price in bonus points: 120 points
Bonus points: 4 points
Payment methods
  • Payment by card with Visa card or Mastercard MasterCard
Delivery methods
Shipping time and rates:
Warranty
Contact us if the description does not coincide with the product
In case of cancellation of the order you will receive instant money

Description

Scrub natural, lucrat manual, cu aroma fină de vanilie și ulei de simburi de struguri ce curăță delicat pielea cu ajutorul particulelor 100% naturale de sare de Himalaya. Îndepărtează eficient celulele moarte și hidrateaza pielea, lăsând-o moale și catifelata.


Benefic și purificator, acest exfoliant vă va reechilibra PH-ul pielii, făcând-o mai sănătoasă și strălucitoare. Particulele de sare de Himalaya, bogate în fier, calciu și magneziu, revitalizează, calmează, hidrateaza, catifeleaza pielea, elimină cu ușurință particulele moarte ale pielii, reîmprospătează și o netezesc. 


La fel este eficient în tratamentul celulitei. În timp ce faceți un duș fierbinte pentru a vă deschide porii, utilizați amestecul si masați cu mișcări circulare pe piele. După fiecare utilizare, nu uitați să aplicați creme hidratante sau butter pentru corp, acest moment este important pentru menținerea aspectului sănătos al dermei.


Produs fără parabeni, conservanți, uleiuri minerale, coloranți sintetici, EDTA, BHT, silicon.


Pentru toate tipurile de piele.


Ingrediente: sare de Himalaya, ulei de cocos, unt shea, ulei din sâmburi de struguri, emulsiv, ulei eteric de vanilie, vitamina E.                    


Mod de folosire: aplicați scrubul pe pielea umeda, masati ușor cu mişcari circulare. Înlăturați particulele de sare cu apa calda și lăsați pielea hidratată. Se poate lasă pe piele în interval de citeva minute (îndeosebi în cazul pielii uscate), după care se clătește.

Specifications

Reviews

No reviews found

Review this product

Share your thoughts with other customers

Write a review