Salvați 5%
Plasați cursorul pe imagine pentru a mări

Pachet Revital Innisfree Aloe Sleeping

MDL315,00
MDL299,00
În stoc
+

Cantitatea minimală pentru "Pachet Revital Innisfree Aloe Sleeping" este 1.

Puncte bonus: 9 puncte
Descriere

masca de noapte cu aloe vera acționează la nivel celular, începe procesele de regenerare, exfoliază celulele moarte, îndepărtează pigmentarea, uniformizează pielea.

Metoda de plată
  • Plată cu cardul Visa card sau Mastercard MasterCard
Metoda de livrare
Selectează orașul tău:
+373-7933-3445
Chat cu vânzătorul
Garanție
Contactați-ne dacă descrierea nu coincide cu produsul
În caz de anulare a comenzii veți primi instant banii

Descriere

Mască de noapte hidratantă cu Aloe Vera

Masca de noapte cu aloe vera acționează asupra pielii la nivel celular, declanșează procesele sale de regenerare, astfel încât dimineața îți va plăcea reflexia din oglindă.

Componentele produsului

Aloe conține 78% extract organic de aloe din Insula Jeju, pulpa de aloe este bogată în aminoacizi și hidratează mai intens decât alte ingrediente. Promovează hidratarea și regenerarea pielii expuse razelor UV, întărește bariera de protecție a pielii și îi conferă un aspect radiant și proaspăt.

* Extract de coajă de mandarină. Această componentă exfoliază celulele moarte, reînnoiește suprafața pielii, activează procesele de regenerare, îndepărtează pigmentarea, uniformizează tenul și îmbunătățește culoarea. * Extract de ceai verde. Ceaiul verde este un catalizator activ și antioxidant. Îmbunătățește accesul oxigenului și substanțelor nutritive la celule și creează, de asemenea, o apărare puternică împotriva factorilor externi negativi.

Utilizarea produsului Luați o doză mică și aplicați pe față cu o jumătate de oră înainte de culcare. Răspândiți uniform pe piele, evitând zona ochilor. Lăsați produsul peste noapte și spălați-l cu apă dimineața. Folosiți masca o dată sau de două ori pe săptămână.

Coreea (100 ml)

Recenzii

Nicio recenzie găsită

Lasă o recenzie

Împărtășiți-vă părerea despre produs cu alți cumpărători

Scrie o recenzie