Plasați cursorul pe imagine pentru a mări

Dr. Jart Ceramidine Oil Balsam +

MDL615,00
În stoc
+

Cantitatea minimală pentru "Dr. Jart Ceramidine Oil Balsam +" este 1.

Puncte bonus: 18 puncte
Descriere

Este o ambulanță pentru pielea uscată și deshidratată. Uleiurile vegetale hrănesc și hidratează intens. Produsul se absoarbe ușor în piele, are un efect de înmuiere și de protecție.

Metoda de plată
  • Plată cu cardul Visa card sau Mastercard MasterCard
Metoda de livrare
Selectează orașul tău:
+373-7933-3445
Chat cu vânzătorul
Garanție
Contactați-ne dacă descrierea nu coincide cu produsul
În caz de anulare a comenzii veți primi instant banii

Descriere

Balsam cu ceramide

Este o ambulanță pentru pielea uscată și deshidratată. Formula unică a produsului este ușor de aplicat și se absoarbe rapid. Uleiul se topește instantaneu pe piele, protejându-l de uscare și redându-i hidroechilibrul. Uleiurile vegetale oferă o hidratare și o protecție intense. Produsul este ușor absorbit în piele, asigură o hidratare imediată și creează o barieră care protejează pielea de factorii externi. Ceramidele și uleiurile vegetale hrănesc pielea.

Acest balsam este ideal pentru zonele foarte uscate. Poate fi aplicat pe coate, brațe, genunchi, etc. ... Pentru cele mai bune rezultate, aplicați pe pielea foarte uscată. Amestecați balsamul cu crema BB pentru a hidrata și hrăni pielea.

Componentele produsului

* Ceramidinele și uleiurile vegetale hrănesc perfect pielea, lăsând mult timp efectul de hidratare profundă. * Lizatul de bifidobacterii creează pe suprafața pielii un mediu optim pentru reproducerea microflorei, promovează activ procesele de regenerare și recuperare, crește imunitatea pielii și activează resursele epidermei. * Extractul de amarant are un efect de înmuiere, hidratare, hrănire asupra pielii, favorizează transferul de substanțe nutritive către straturile mai adânci ale pielii.

Utilizarea produsului Aplicați o cantitate mică de balsam pe zonele uscate ale corpului și feței, masând ușor. Coreea (40g)

Recenzii

Nicio recenzie găsită

Lasă o recenzie

Împărtășiți-vă părerea despre produs cu alți cumpărători

Scrie o recenzie