Cherry Blossom Jelly Cream Innisfree

JBB-0012
Hover on image to enlarge
În stoc
495 MDL
+

Cantitatea minimală pentru "Cherry Blossom Jelly Cream Innisfree" este 1.

Cremă ușoară ce conferă pielii luminozitate și strălucire naturală. Cremă cu textură de gel, transparentă care oferă hidratare abundentă pielii uscate și obosite, oferindu-i un aspect umed și revitalizat. Nivelează tonul feței, previne deshidratareа. Se potrivește tenului sensibil și deshidratat.
*Extractul de flori de cireșe de pe insula Jeju ajută la nivelarea tenului, îi conferă luminozitate și prospețime naturală.
*Betaina naturală previne pierderea umidității transdermice, menține bariera hidrolipidică optimă a pielii.
*Tacoferol (Vit.E)
*Niacinamide ( Vit.B3)
Nu conține parabeni!

Avantaje
Metode de plată
Livrăm în toată țara
Selectați orașul pentru a afla costul de livrare:

Crema gel hidratant de floare de cireși

Cremă ușoară ce conferă pielii luminozitate și strălucire naturală. Cremă cu textură de gel, transparentă care oferă hidratare abundentă pielii uscate și obosite, oferindu-i un aspect umed și revitalizat. Nivelează tonul feței, previne deshidratarea. Se potrivește tenului sensibil și deshidratat.

Componentele produsului *Extractul de flori de cireșe de pe insula  Jeju ajută la strălucirea pielii, îi conferă luminozitate și prospețime naturală. *Betaina naturală previne pierderea umidității transdermice, menține bariera hidrolipidică optimă a pielii.

*Tacoferol (Vit.E)  *Niacinamide ( Vit.B3)

Nu conține parabeni!

Utilizarea produsului

 Aplicați crema după toner  sau în ultimul pas pe îngrijire a pielii feței și a gâtului. Lăsați pentru un  timp să se înmoaie., tapați și masați ușor pentru o absorbție mai bună.

Coreea ( 50ml)


Caracteristici globale

Brand:
Innisfree

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse similare
Vizualizate recent