Cica Clinic SOS Repair Mask Tosowoong

JBB-0040
Hover on image to enlarge
În stoc
45 MDL
+

Cantitatea minimală pentru "Cica Clinic SOS Repair Mask Tosowoong" este 1.

Este o mască perfectă atunci cand vrei în timp scurt să înlături urmele de oboseală și iritație de pe față. Absoarbe orice deșeuri rămase pe piele. Livrează eficient ingredientul activ în piele. Acționează în profunzime calmând pielea și înlăturând iritațiile. Recomandată pentru:
Piele iritată, pielea deteriorată, barieră cutanată deteriorată.
Extractul de Centella asiatica ajută la întărirea barierei și la calmarea pielii. Aceasta mască conține șase tipuri de extracte naturale din plante.

Avantaje
Metode de plată
Livrăm în toată țara
Selectați orașul pentru a afla costul de livrare:

Cica Clinic mască pentru reabilitare urgentă

Este o mască perfectă atunci cand vrei în timp scurt să înlături urmele de oboseală și iritație de pe față. Absoarbe orice deșeuri rămase pe piele. Livrează eficient ingredientul activ în piele. Acționează în profunzime calmând pielea și înlăturând iritațiile. Este recomandată  pentru: piele iritată, piele obosită, pielea deteriorată, barieră cutanată deteriorată.

Componentele produsului Extract de Centella asiatică ajută la întărirea barierei de protecție a pielii și la calmarea pielii. Această mască conține șase tipuri de extracte naturale din plante.

Utilizarea produsului După spălare, tonifiați pielea. Deschideți masca, decupați pelicula de pe mască și așezați pe față, evitând zona ochilor și a gurii și distribuiți uniform. Relaxați-vă timp de 15-20 de minute înainte de a o îndepărta. Atingeți ușor fața, astfel încât pielea să absoarbă esența rămasă.

Coreea (23g)


Caracteristici globale

Brand:
Tosowoong

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse similare
Vizualizate recent