Plasați cursorul pe imagine pentru a mări

Cica Clinic SOS mască revitalizantă Tosowoong

MDL45,00
În stoc
+

Cantitatea minimală pentru "Cica Clinic SOS mască revitalizantă Tosowoong" este 1.

Puncte bonus: 1 puncte
Descriere

Aceasta este masca perfectă dacă doriți să îndepărtați rapid urmele de oboseală și iritație de pe față. Absoarbe orice deșeuri rămase pe piele. Oferă ingredientul activ pe piele. Calmează profund pielea și ameliorează iritarea. Recomandat pentru:
Piele iritată, piele deteriorată, barieră cutanată deteriorată.
Extractul de Centella asiatica ajută la întărirea barierei și la calmarea pielii. Această mască conține șase tipuri de extracte naturale de plante.

Metoda de plată
  • Plată cu cardul Visa card sau Mastercard MasterCard
Metoda de livrare
Selectează orașul tău:
+373-7933-3445
Chat cu vânzătorul
Garanție
Contactați-ne dacă descrierea nu coincide cu produsul
În caz de anulare a comenzii veți primi instant banii

Descriere

Mască Cica Clinic pentru reabilitare urgentă

Aceasta este masca perfectă dacă doriți să îndepărtați rapid urmele de oboseală și iritație de pe față. Absoarbe orice deșeuri rămase pe piele. Oferă ingredientul activ pe piele. Calmează profund pielea și ameliorează iritarea. Recomandat pentru: pielea iritată, pielea obosită, pielea deteriorată, bariera pielii deteriorată.

Ingredientele din Centella asiatica extract de ajutor pentru a consolida bariera de protectie a pielii si calmeaza pielea. Această mască conține șase tipuri de extracte naturale de plante.

Utilizarea produsului După spălare, tonifiați pielea. Deschideți masca, tăiați filmul de pe mască și aplicați-l pe față, evitând zona din jurul ochilor și gurii și distribuiți uniform. Relaxați-vă timp de 15-20 de minute înainte de filmare. Atingeți ușor fața pentru a permite pielii să absoarbă esența rămasă.

Coreea (23g)


Recenzii

Nicio recenzie găsită

Lasă o recenzie

Împărtășiți-vă părerea despre produs cu alți cumpărători

Scrie o recenzie