Plasați cursorul pe imagine pentru a mări

Tosowoong PULBURĂ ENZIMATICĂ

MDL230,00
În stoc
+

Cantitatea minimală pentru "Tosowoong PULBURĂ ENZIMATICĂ" este 1.

Puncte bonus: 7 puncte
Descriere

Exfoliază celulele moarte ale epidermei, activează reînnoirea celulelor; Absoarbe dopurile grase din interior; Combate acneea și minimizează riscul de erupții; Absoarbe excesul de sebum; Oferă un efect de netezire a pielii.
Metoda de plată
  • Plată cu cardul Visa card sau Mastercard MasterCard
Metoda de livrare
Selectează orașul tău:
+373-7933-3445
Chat cu vânzătorul
Garanție
Contactați-ne dacă descrierea nu coincide cu produsul
În caz de anulare a comenzii veți primi instant banii

Descriere

Pulberea enzimatică este utilizată pentru curățarea pielii. Curățarea profundă cu enzime permite pielii să respire și previne apariția punctelor negre și a acneei. Papaina este o enzimă vegetală derivată din fructul papaya care acționează ușor pe piele pentru a exfolia celulele moarte. După utilizare prelungită, ameliorează inflamația și îmbunătățește aspectul pielii. Pulberea enzimatică este un remediu eficient împotriva punctelor negre și a porilor mărite;

Exfoliază celulele moarte ale epidermei, activează reînnoirea celulelor; Absoarbe dopurile grase; Combate acneea și minimizează riscul de erupții; Absoarbe excesul de sebum; Netezeste pielea.

Ingrediente * Enzimele papaya curăță pielea de impurități și celule moarte. Stimulează reînnoirea pielii la nivel celular. * Enzimele din porumb exfoliază pielea și o curăță de particule străine și impurități. * Accelerează procesele metabolice ale pielii.

Aplicare: Se toarnă o cantitate mică în palma mâinii, se înmoaie în apă și spumă. Masați ușor spuma rezultată pe față pentru a elimina impuritățile. Clătiți bine cu apă curată. Origine: Coreea (70 g)

Recenzii

Nicio recenzie găsită

Lasă o recenzie

Împărtășiți-vă părerea despre produs cu alți cumpărători

Scrie o recenzie