Plasați cursorul pe imagine pentru a mări

Tosowoong Eco Brightening Green Tea Essence Dual Funcționalitate pentru albire și antirid

MDL295,00
În stoc
+

Cantitatea minimală pentru "Tosowoong Eco Brightening Green Tea Essence Dual Funcționalitate pentru albire și antirid" este 1.

Puncte bonus: 9 puncte
Descriere

Ceaiul verde este ingredientul cheie al acestei esențe hidratante. Ceaiul verde este folosit de mult timp, deoarece este plin de antioxidanți care vă protejează pielea. Esența are o textură fină care se absoarbe ușor, astfel încât poate pătrunde mai adânc în piele, oferind hidratare și nutriție. Dacă sunteți în căutarea unor creaturi în viața de zi cu zi, aceasta este o alegere excelentă.

Metoda de plată
  • Plată cu cardul Visa card sau Mastercard MasterCard
Metoda de livrare
Selectează orașul tău:
+373-7933-3445
Chat cu vânzătorul
Garanție
Contactați-ne dacă descrierea nu coincide cu produsul
În caz de anulare a comenzii veți primi instant banii

Descriere

Ceai verde Eco Brighten Essence - Esență organică de ceai verde

Ceaiul verde este utilizat pe scară largă în produsele de îngrijire a pielii pentru proprietățile sale antioxidante. Această esență are o textură ușoară, se absoarbe rapid, pătrunde adânc în piele, hrănind și hidratând. Indicat pentru tenul gras și mixt.

Componente ale produsului Extract de ceai filtrat enzimatic (75%), RH-oligopeptidă-1, filtru de enzimă de drojdie, enzimă de lizare a bifidobacteriilor, extract de Centella Asiatica, betaină, extract de frunze de arbore de ceai (0,1%)

Utilizarea produsului. Aplicați 2-3 picături de esență pe pielea feței după aplicarea tonerului, lipiți ușor tapetul cu degetele, astfel încât să fie absorbit.

Coreea (60 ml)

Recenzii

Nicio recenzie găsită

Lasă o recenzie

Împărtășiți-vă părerea despre produs cu alți cumpărători

Scrie o recenzie