Green Tea Eco Brightening Essence Tosowoong Dual-functional in Whitening and Anti-Wrinkle

JBB-0021
Hover on image to enlarge
În stoc
295 MDL
+

Cantitatea minimală pentru "Green Tea Eco Brightening Essence Tosowoong Dual-functional in Whitening and Anti-Wrinkle" este 1.

Ceaiul verde este ingredientul cheie în această esență hidratantă. Ceaiul verde a fost folosit de multă vreme, deoarece este plin de antioxidanți care au funcția de a vă proteja pielea. Esența are o textură fină care se absoarbe ușor, astfel încât poate intra mai adânc în piele, oferind hidratare și hrănire. Dacă sunteți în căutarea unei esențe în rutina dvs., aceasta este o alegere excelentă.

Avantaje
Metode de plată
Livrăm în toată țara
Selectați orașul pentru a afla costul de livrare:

Green Tea Eco Brightening Essence - Esență de ceai verde ecologic

Ceaiul verde a fost utilizat pe scară largă în produsele pentru îngrijirea pielii, datorită proprietăților sale antioxidante. Această esență are o textură ușoară, este rapid absorbită, pătrunde adânc în piele, hrănind și hidratând. Este indicat pentru piele grasă și combinată.

Componentele produsului Extract de ceai filtrat enzimatic (75%), RH-oligopeptida-1, filtrat din enzimă de drojdie, enzimă de lizat bifidobacteria, extract de Centella asiatica, betaină, extract de frunze de arbore de ceai (0,1%)

Utilizarea produsului Aplică 2-3 picături de esență pe pielea feței după aplicarea tonerului, tapetează cu degetele ușor pentru a se  absorbi.

Coreea (60ml)

 

Caracteristici globale

Brand:
Tosowoong

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse similare