Plasați cursorul pe imagine pentru a mări

Bagasse Pastă de zahăr moale 0,75 kg

MDL170,00
În stoc
+

Cantitatea minimală pentru "Bagasse Pastă de zahăr moale 0,75 kg" este 1.

Prețul în puncte bonus: 170 puncte bonus
Puncte bonus: 5 puncte bonus

Sugaring pasta cu densitate moale 0,75 kg

Descriere

Pasta de îndepărtare a părului Bagassa Soft Sugaring cu o densitate moale de 0,75 kg

Metoda de plată
  • Plată cu cardul Visa card sau Mastercard MasterCard
Metoda de livrare
Selectează orașul tău:
+373-6985-0292
Chat cu vânzătorul
Garanție
Contactați-ne dacă descrierea nu coincide cu produsul
În caz de anulare a comenzii veți primi instant banii

Descriere

Vrei o piele netedă de lungă durată?) Vrei să uiți să folosești lama în fiecare zi?) Vrei să scapi de iritare?)

Apoi grăbește-te să obții zahărul Bagasse pentru a îndepărta părul nedorit!) Efectul durează 2-3 săptămâni! Produsul nu provoacă reacții alergice, deoarece nu conține coloranți, conservanți și parfumuri! Și cel mai important, pasta de zahăr Bagasse este fabricată în Moldova din produse locale! Producător - SRL SPA-EPILARE, Moldova, Bălți, st. Stefan cel Mare, 2, +37369850292.

Alegeți zahărul Bagasse - este convenabil și profitabil!)Descriere:

Pasta de zahăr moale Bagassa este o pastă elastică, moale și incredibil de confortabilă. Aplicarea ușoară asigură o aderență perfectă pe părul fin și încrețit. Rezultatul este îndepărtarea 100% curată a părului nedorit de pe piele, fără iritare .

* IMPORTANT Asigurați-vă că alegeți densitatea potrivită pentru degajarea Bagasse , deoarece densitățile diferite sunt utilizate pentru părul cu duritate diferită (pe diferite zone ale pielii). După ce ați ales densitatea, puteți contacta vânzătorul prin text sau telefon, precum și să urmăriți videoclipul pe YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=kvcIl_G61sE&t


Pentru echipamente portabile:

  • folosit în anotimpul rece
  • utilizat și pentru îndepărtarea părului fin (picioare, brațe, spate, abdomen)

Pentru echipament de pansament:

  • folosit în încăperi răcoroase
  • utilizat, de asemenea, pentru îndepărtarea părului fin, epilat regulat (picioare, brațe, spate, abdomen)

Pentru a efectua epilarea cu zahăr, veți avea nevoie de:

Pasta de zahăr, mănuși (vinil sau nitril), talc, spatule, benzi de hârtie pentru îndepărtarea părului.

Pentru a te epila acasă, va trebui să pregătești un loc bine luminat, curat, cu o suprafață plană, cum ar fi o canapea. Acoperiți canapeaua cu o foaie curată - nu vă fie frică să vă murdăriți, pasta de zahăr se dizolvă complet în apă și nu lasă urme grase sau greu de îndepărtat. Înainte de procedură, pielea trebuie curățată: îndepărtați machiajul de pe față cu un tonic, ștergeți corpul cu clorhexidină sau faceți un duș.

* Nu efectuați procedura imediat după o lungă ședere în baie. Epilarea nu este recomandată pe pielea supraîncălzită, deoarece pielea este deteriorată mai repede în astfel de condiții.

Ambele borcane cu pastă de zahăr trebuie încălzite la cuptorul cu microunde sau într-o baie de apă (întotdeauna cu un capac bine închis). Pasta este încălzită în etape la temperatura dorită - 37 ° C - 40 ° C.

Îndepărtarea părului la domiciliu se poate face folosind mai multe tehnici, în funcție de alegerea individuală.

Tehnică manuală: recomandată numai persoanelor cu experiență.

Pudra de talc se aplică pe pielea curată și uscată, cu mișcări ușoare împotriva creșterii părului, pentru a ridica toți firele de păr. Pudra de talc trebuie să fie subțire și uniformă. Talcul absoarbe excesul de umiditate din piele și, în plus, îl protejează de microdeteriorare. Prin urmare, pe zonele moi (față, axile și bikini), se recomandă aplicarea pudrei de talc înainte de fiecare aplicare a pastei. Cu o mănușă pe mână, luați o bucată mică de pastă de densitate medie, încet, fără a provoca durere, aplicați pasta pe piele împotriva creșterii părului, lubrifiant bine toate firele de păr.

Pentru ca pasta să se rupă, trebuie să apăsați ferm vârful degetelor pe marginea pastei. Cu mâna stângă, trageți pielea în direcția opusă și trageți brusc degetele cu pasta în direcția creșterii părului. Procesul continuă până la îndepărtarea completă a părului pe zona selectată a pielii. Dacă pasta pare prea moale și lichidă la atingere, trebuie să adăugați o bucată de pastă de densitate mare. Nu se recomandă îndepărtarea părului fără mănuși, deoarece transpirația de pe mâini va fi absorbită de pastă, îmbibându-l.

Tehnica bandajului: recomandată în absența experienței.

Pudra de talc se aplică pe pielea curată și uscată, cu mișcări ușoare împotriva creșterii părului, pentru a ridica toți firele de păr. Pudra de talc trebuie să fie subțire și uniformă. Talcul absoarbe excesul de umiditate din piele și, în plus, îl protejează de microdeteriorare. De aceea, se recomandă aplicarea pudrei de talc pe zonele moi (față, axile și bikini) înainte de fiecare aplicare a pastei. Încărcați-încălziți densitatea medie a pastelor până la consistența vâscoasă, ca o cremă grasă. Se toarnă cantitatea necesară într-o ceașcă sau o farfurie de sticlă. Folosind o spatulă de lemn, aplicați ușor pasta de la o ceașcă pe picior. Întindeți pasta împotriva creșterii părului pe întreaga lungime a epilării selectate până se formează un strat subțire și uniform. Când rupeți, peste pastă, aplicați o bandă pentru epilație. Apăsați ferm pe toată suprafața. Prindeți ferm marginea liberă a benzii cu degetele. Cu mâna stângă, trageți pielea în direcția opusă și trageți banda brusc în direcția creșterii părului. Procesul continuă până când părul este complet îndepărtat din zona selectată a pielii. Dacă pasta pare prea moale și lichidă la atingere, trebuie să adăugați o bucată de pastă de densitate mare.

După procedură, se recomandă îndepărtarea pastei de zahăr rămase cu un prosop curat și umed. Puteți aplica lapte sau smântână de corp. În următoarele 24 de ore, nu este recomandat să vizitați corpurile publice de apă, să nu vizitați sauna, solarul, sala de fitness și bronzul.

Contraindicații pentru procedură:

Nu aplicați pasta pe alunițe, papiloame.

Pentru cicatrici proaspete, arsuri, răni, dermatită.

Nu efectuați procedura în etapa a doua și superioară a varicelor.

În caz de patologii în timpul sarcinii.

Plata comenzii:

  • Ramburs (plata la primire)
  • Plata în avans pentru card (consultați vânzătorul)

Caracteristici

Recenzii

Nicio recenzie găsită

Lasă o recenzie

Împărtășiți-vă părerea despre produs cu alți cumpărători

Scrie o recenzie