Plasați cursorul pe imagine pentru a mări

Mască calmantă-mască Dr. Troubex Tosowoong

MDL45,00
În stoc
+

Cantitatea minimală pentru "Mască calmantă-mască Dr. Troubex Tosowoong" este 1.

Puncte bonus: 1 puncte
Descriere


Extract de Centella asiatica. Stimulează circulația sângelui în piele și îmbunătățește sinteza colagenului. Adenozina este un ingredient care ajută la netezirea și repararea pielii. Galactomyces, un produs care ajută la albirea și curățarea pielii. Acest ingredient se mai numește și Pitera. Lisatul enzimatic Bifida are un efect hidratant și de seară. Oligopeptida Rh-1 (EGF): Acest ingredient ajută la reînnoirea pielii și la producerea de colagen.

Metoda de plată
  • Plată cu cardul Visa card sau Mastercard MasterCard
Metoda de livrare
Selectează orașul tău:
+373-7933-3445
Chat cu vânzătorul
Garanție
Contactați-ne dacă descrierea nu coincide cu produsul
În caz de anulare a comenzii veți primi instant banii

Descriere

Mască calmantă Dr. Troubex

Oferă hidratare profundă pielii. O mască cu un complex de ingrediente brevetate care calmează pielea cu probleme. Hidratează profund, înmoaie și calmează pielea, vindecă pielea iritată și inflamată, îmbunătățește elasticitatea pielii, strânge porii.

Complexul de ierburi și apă de sodă calmează pielea iritată și sensibilă și asigură o hidratare intensă, eliminând excesul de sebum și, în același timp, combate pielea uscată. Formula Dr. Troubex este echilibrată în acid, apropiată de pH-ul pielii, potrivită pentru pielea sensibilă și cu probleme, hrănește pielea fără a se simți grasă.

Componentele produsului

Extract de Centella asiatica. Stimulează circulația sângelui în piele și îmbunătățește sinteza colagenului. Adenozina este un ingredient care ajută la netezirea și repararea pielii. Galactomyces, un produs care ajută la luminarea și reîmprospătarea pielii. Acest ingredient se mai numește peters. Bifida Enzyme Lizat are un efect de hidratare și netezire a pielii. Oligopeptida Rh 1 (EGF): Acest ingredient ajută la reînnoirea pielii și la producerea de colagen.

Mod de utilizare a produsului După spălare, aplicați masca pe față. Timpul recomandat este de 15-20 de minute, apoi scoateți masca și masați-vă ușor fața cu esența rămasă.

Coreea (23g)

Recenzii

Nicio recenzie găsită

Lasă o recenzie

Împărtășiți-vă părerea despre produs cu alți cumpărători

Scrie o recenzie