Salvați 18%
Plasați cursorul pe imagine pentru a mări

Mască super-vulcanică poroasă Innisfree

MDL390,00
MDL320,00
În stoc
+

Cantitatea minimală pentru "Mască super-vulcanică poroasă Innisfree" este 1.

Puncte bonus: 10 puncte
Descriere

Masca strânge porii, absoarbe excesul de sebum, îmbunătățește textura pielii, o luminează, curăță în profunzime porii, îndepărtează depunerile, are un efect de răcire, exfoliază pielea, oferă elasticitate și reduce punctele negre.

Metoda de plată
  • Plată cu cardul Visa card sau Mastercard MasterCard
Metoda de livrare
Selectează orașul tău:
+373-7933-3445
Chat cu vânzătorul
Garanție
Contactați-ne dacă descrierea nu coincide cu produsul
În caz de anulare a comenzii veți primi instant banii

Descriere

Mască de argilă super-vulcanică Innisfree

Această mască pe bază de argilă 10-în-1 cu capacitate de absorbție dublă oferă îngrijire intensivă a porilor prin îndepărtarea excesului de sebum datorită sferei clusterului vulcanului Jeju.

Beneficii: strânge porii, absoarbe excesul de sebum, îmbunătățește textura pielii, îl luminează, curăță în profunzime porii, îndepărtează depunerile, are un efect de răcire, exfoliază pielea, asigură elasticitatea pielii și reduce punctele negre.

Această mască previne problemele pielii prin îndepărtarea eficientă a particulelor fine de praf din pori cu efect de absorbție profundă. Formula cremoasă asigură o aplicare ușoară și plăcută, curăță ușor porii cu o senzație de răcire.

Componenta vulcanică a clusterului Jeju se formează atunci când lava dintr-o erupție vulcanică se solidifică pe insula ecologică Jeju. Este o modalitate excelentă de a absorbi sebumul și murdăria de pe pielea ta.

Mod de utilizare

După spumarea obișnuită, luați doza pe degete sau o perie și aplicați ușor produsul pe toată fața, evitând zonele ochilor și ale buzelor. După 10 minute, spălați masca cu apă caldă. Se recomandă utilizarea de 1-2 ori pe săptămână.

Volum: 100 ml

Origine: Coreea de Sud

Recenzii

Nicio recenzie găsită

Lasă o recenzie

Împărtășiți-vă părerea despre produs cu alți cumpărători

Scrie o recenzie