Jeju Volcanic pore scrub foam Innisfree

JBB-0024
Hover on image to enlarge
În stoc
250 MDL
+

Cantitatea minimală pentru "Jeju Volcanic pore scrub foam Innisfree" este 1.

Un scrub perfect pentru pori dilatați și puncte negre. Îndepărtează murdăria din pori și exfoliază celulele moarte ale pielii cu particule fine de exfoliere de origine vulcanică. Cluster vulcanic Jeju cu absorbție puternică a sebumului elimină excesul de sebum și impuritățile din pori, lăsând o piele curată și luminoasă.

Avantaje
Metode de plată
Livrăm în toată țara
Selectați orașul pentru a afla costul de livrare:

Jeju vulcanic spumă scrub pentru curațarea porilor

Un scrub pentru îngrijirea porilor dilatați și punctelor negre. Îndepărtează murdăria din pori și exfoliază celulele moarte ale pielii cu particule  fine de origine vulcanică. Cluster vulcanic Jeju cu absorbție puternică a sebumului elimină excesul de sebum și impuritățile din pori, lăsând o piele curată și luminoasă.

Un ingredient natural remarcabil sunt particulele vulcanice Jeju, care se formează atunci când lava dintr-o erupție a vulcanului se solidifică pe insula Jeju. Este excelent pentru absorbția sebumului și a murdăriei.

Mod de utilizare

Aplicați pe față și masați ușor. Masați cu atenție zonele în care există puncte negre, clătiți cu apă călduță. (Utilizați 1 ~ 2 ori pe săptămână). Încetează imediat utilizarea în caz de aparariție a iritației după aplicare. Utilizați cât mai repede posibil după deschidere. Clătiți imediat cu apă dacă produsul ajunge în ochi.

Volum: 150 ml

Origine: Coreea de Sud

Caracteristici globale

Brand:
Innisfree

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse similare
Vizualizate recent