Plasați cursorul pe imagine pentru a mări

Jeju Vulcanic Innisfree Spuma de pori

MDL250,00
În stoc
+

Cantitatea minimală pentru "Jeju Vulcanic Innisfree Spuma de pori" este 1.

Puncte bonus: 8 puncte
Descriere

Exfoliantul perfect pentru porii măriți și punctele negre. Îndepărtați murdăria din pori și exfoliați celulele moarte ale pielii cu particule fine de exfoliere vulcanică. Clusterul vulcanic Jeju cu absorbție puternică de sebum elimină excesul de sebum și impuritățile din pori, lăsând pielea limpede și strălucitoare.

Metoda de plată
  • Plată cu cardul Visa card sau Mastercard MasterCard
Metoda de livrare
Selectează orașul tău:
+373-7933-3445
Chat cu vânzătorul
Garanție
Contactați-ne dacă descrierea nu coincide cu produsul
În caz de anulare a comenzii veți primi instant banii

Descriere

Exfoliant cu spumă vulcanică Jeju pentru curățarea porilor

Exfoliant pentru pori și puncte negre mărite. Îndepărtează murdăria din pori și exfoliază celulele moarte ale pielii cu particule vulcanice fine. Clusterul vulcanic Jeju cu absorbție puternică de sebum elimină excesul de sebum și impuritățile din pori, lăsând pielea limpede și strălucitoare.

Un ingredient natural minunat este Particulele vulcanice Jeju, care se formează atunci când lava unei erupții vulcanice se solidifică pe Insula Jeju. Absoarbe perfect sebumul și murdăria.

Mod de utilizare

Aplicați pe față și masați ușor. Masați bine zonele în care există puncte negre, clătiți cu apă caldă. (Folosiți de 1-2 ori pe săptămână). Întrerupeți utilizarea imediat dacă se produce iritație după aplicare. Utilizați cât mai curând posibil după deschidere. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu apă.

Volum: 150 ml

Origine: Coreea de Sud

Recenzii

Nicio recenzie găsită

Lasă o recenzie

Împărtășiți-vă părerea despre produs cu alți cumpărători

Scrie o recenzie