Salvați 7%
Plasați cursorul pe imagine pentru a mări

Cremă îmbogățită cu orhidee Innisfree

MDL675,00
MDL625,00
În stoc
+

Cantitatea minimală pentru "Cremă îmbogățită cu orhidee Innisfree" este 1.

Puncte bonus: 19 puncte
Descriere

crema hidratează, îndepărtează matitatea, uniformizează culoarea și aspectul, strânge porii, combate ridurile, îmbunătățește tonusul și elasticitatea, înmoaie, calmează și netezește pielea, stimulează reînnoirea celulelor și le protejează de influențele negative ale mediului, crește elasticitatea pielii, reduce pigmentarea și edem, îmbunătățește microcirculația sângelui, elimină toxinele de pe piele și îmbunătățește respirația celulară.

Metoda de plată
  • Plată cu cardul Visa card sau Mastercard MasterCard
Metoda de livrare
Selectează orașul tău:
+373-7933-3445
Chat cu vânzătorul
Garanție
Contactați-ne dacă descrierea nu coincide cu produsul
În caz de anulare a comenzii veți primi instant banii

Descriere

Cremă anti-îmbătrânire cu extract de orhidee

Crema de îngrijire cu extract de orhidee are o textură ușoară și o aromă plăcută. Hrănește și hidratează pielea, elimină matitatea, uniformizează culoarea și aspectul pielii, strânge porii, combate ridurile, îmbunătățește tonusul și elasticitatea.

Componentele produsului * Extractul de orhidee hidratează perfect, înmoaie, calmează și netezește pielea, stimulează reînnoirea celulelor și le protejează de influențele negative ale mediului, mărește elasticitatea pielii, reduce pigmentarea și umflarea, îmbunătățește microcirculația sângelui, elimină toxinele din piele și îmbunătățește respirația. * Adenozina și arbutina au un efect pronunțat anti-îmbătrânire, îmbunătățesc tonusul pielii. * De asemenea, sunt incluse: squalane, extract de ceai verde, cactus, coajă de mandarină și camelie japoneză.

Utilizarea produsului Aplicați produsul pe pielea curățată după toner cu mișcări ușoare de-a lungul liniilor de masaj dimineața și / sau seara.

Coreea (50 ml)

Recenzii

Nicio recenzie găsită

Lasă o recenzie

Împărtășiți-vă părerea despre produs cu alți cumpărători

Scrie o recenzie