Plasați cursorul pe imagine pentru a mări

Mască pachet argilă roz Tosowoong

MDL275,00
În stoc
+

Cantitatea minimală pentru "Mască pachet argilă roz Tosowoong" este 1.

Puncte bonus: 8 puncte
Descriere

Masca Kalamin curăță perfect epiderma moartă a pielii și micro-particulele de praf, elimină impuritățile din pori, are un efect mat, antiinflamator, îmbunătățește starea pielii, face pielea netedă și catifelată, previne apariția punctelor negre. , strânge porii și ameliorează iritarea.

Metoda de plată
  • Plată cu cardul Visa card sau Mastercard MasterCard
Metoda de livrare
Selectează orașul tău:
+373-7933-3445
Chat cu vânzătorul
Garanție
Contactați-ne dacă descrierea nu coincide cu produsul
În caz de anulare a comenzii veți primi instant banii

Descriere

M ASCA lut ROSE

Masca Tosowoong Pink Clay Pack cu calamină, extract de rodie, cereale și dovleac oferă o curățare excelentă a epidermei de celule moarte și particule de praf. Masca are o textură cremoasă plăcută, elimină impuritățile din pori, are un efect matifiant, antiinflamator. Îmbunătățește pielea feței, face pielea netedă și catifelată, previne acneea, strânge porii și ameliorează iritarea. Masca elimină toxinele și excesul de lichid fără a deshidrata pielea. Normalizează activitatea glandelor sebacee, combate strălucirea grasă și neplăcută pe piele, are un efect antiseptic și astringent. Calmează vizibil inflamațiile severe, dezgolește porii, luminează zonele cu roșeață și pete de vârstă. Ingrediente: calamină, extracte de cereale fermentate, extracte de dovleac și rodie. Calamina este o pulbere minerală roz (oxid de zinc + oxid de fier).

Mod de utilizare: Aplicați un strat pe o față curată. Se spală după 20 de minute, apoi se aplică toner. Se recomandă aplicarea măștii de două ori pe săptămână.

Coreea de Sud (50 gr)

Recenzii

Nicio recenzie găsită

Lasă o recenzie

Împărtășiți-vă părerea despre produs cu alți cumpărători

Scrie o recenzie