Pink Clay Pack mask Tosowoong

JBB-0022
Hover on image to enlarge
În stoc
275 MDL
+

Cantitatea minimală pentru "Pink Clay Pack mask Tosowoong" este 1.

Masca cu calamină oferă o curățare excelentă a epidermei de celulele moarte și a microparticulelor de praf, îndepărtează impuritățile din pori, are un efect matifiant, antiinflamator, îmbunătățește tenul feței, face pielea netedă și catifelată, previne apariția punctelor negre, îngustează porii și calmează iritațiile.

Avantaje
Metode de plată
Livrăm în toată țara
Selectați orașul pentru a afla costul de livrare:

MASCĂ CU ARGILĂ ROZ

Masca Pink Clay Pack de la Tosowoong cu calamină, extract de rodie, cereale și dovleac oferă o curățare excelentă a epidermei de celulele moarte și a microparticulelor de praf. Masca are o textură plăcută, cremoasă, îndepărtează impuritățile din pori, are un efect matifiant, antiinflamator. Îmbunătățește tenul feței, face pielea netedă și catifelată, previne apariția punctelor negre, îngustează porii și calmează iritațiile. Masca elimină toxinele și excesul de lichid, fără a duce la deshidratarea pielii. Normalizează activitatea glandelor sebacee, combate luciul gras și neplăcut de pe piele, are un efect antiseptic și astrigent. Calmează vizibil inflamațiile severe, curăță porii, luminează zonele cu roșeață și petele pigmentare.Componente: calamină, extracte de cereale fermentate, extracte de dovleac și rodie. Calamina  este o pulbere minerală de culoare roz (oxid de zinc + oxid de fier).

Mod de utilizare a produsului: Se aplică un strat pe fața curată. Se spală după  20 de minute, după care se aplică toner. Se recomandă aplicarea măștii de două ori pe săptămână.

Coreea de Sud (50 gr) 

Caracteristici globale

Brand:
Tosowoong

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse similare
Vizualizate recent