Plasați cursorul pe imagine pentru a mări

Sparkle Tosowoong Propolis Bec

MDL520,00
În stoc
+

Cantitatea minimală pentru "Sparkle Tosowoong Propolis Bec" este 1.

Puncte bonus: 16 puncte
Descriere

hidratează, înmoaie și hrănește pielea, stimulează metabolismul în celulele epidermei, are un efect regenerant și de curățare, ajutând la îndepărtarea celulelor moarte.
Metoda de plată
  • Plată cu cardul Visa card sau Mastercard MasterCard
Metoda de livrare
Selectează orașul tău:
+373-7933-3445
Chat cu vânzătorul
Garanție
Contactați-ne dacă descrierea nu coincide cu produsul
În caz de anulare a comenzii veți primi instant banii

Descriere

Fiolă cu esența PROPOLIS

Este o soluție excelentă pentru îngrijirea pielii, hidratare și nutriție. Redă elasticitatea și fermitatea pielii. Întărește și menține sistemul imunitar, previne inflamația și uscăciunea zonelor. Hidratează și hrănește profund pielea deshidratată, conferind pielii un aspect întineritor prin normalizarea echilibrului său natural. Propolisul este o substanță rășinoasă produsă de albine care conține uleiuri esențiale, taninuri (astringent, produs vegetal solubil în apă), polen și impurități mecanice. Un remediu valoros cu efecte antibacteriene, antitoxice, antiinflamatorii, analgezice și stimulante. Mierea conține 15-20% apă, 70% zaharuri, precum și proteine, aminoacizi, vitamine C, D, enzime, acizi organici, săruri minerale de potasiu, calciu, sodiu, magneziu, fier, cupru, cobalt, fosfor, siliciu sulf, agenți antibacterieni, polen, ceară, pigmenți. Bună hidratează, înmoaie și hrănește pielea, stimulează metabolismul în celulele epidermei, are un efect regenerant și de curățare, ajutând la îndepărtarea celulelor moarte. Extractul de ginseng conține substanțe cu activitate biologică ridicată - saponine, vitaminele C și B, colină, fitosterol, pectină și substanțe rășinoase, săruri de fosfor, cadmiu, aluminiu, fier, cobalt, magneziu, zinc, calciu, sodiu, potasiu.

Aplicare: Aplicati 1-2 picaturi pe piele, masati usor cu varfurile degetelor. Pentru a spori efectul nutritiv și hidratarea, amestecați produsul cu o cremă sau o cremă BB, fond de ten.

Coreea (100 ml)

Recenzii

Nicio recenzie găsită

Lasă o recenzie

Împărtășiți-vă părerea despre produs cu alți cumpărători

Scrie o recenzie