Propolis Sparkle Ampoule Tosowoong

JBB-0010
Hover on image to enlarge
În stoc
520 MDL
+

Cantitatea minimală pentru "Propolis Sparkle Ampoule Tosowoong" este 1.

hidratează, înmoaie și hrănește pielea, stimulează metabolismul în celulele epidermice, are un efect de regenerare și curățare, facilitând eliminarea celulelor moarte.
Avantaje
Metode de plată
Livrăm în toată țara
Selectați orașul pentru a afla costul de livrare:

Fiolă cu esență de PROPOLIS

Este o soluție excelentă pentru  îngrijirea, hidratarea și hrănirea pielii. Restabilește elasticitatea și fermitatea pielii. Întărește și menține imunitatea, previne apariția inflamațiilor și a porțiunilor uscate. Hidratează și hrănește în profunzime pielea deshidratată, conferă aspect de întinerire a pielii normalizând echilibrul ei natural. Propolisul este o substanță rășinoasă produsă de albină, care conține  uleiuri esențiale, taninuri (produs vegetal astringent, solubil în apă), polen și impurități mecanice. Un agent terapeutic valoros, cu efecte antibactericide, antitoxice, antiinflamatorii, analgezice și stimulante. Compoziția mierii include 15-20% apă, 70% zaharuri, precum și proteine, aminoacizi, vitaminele C, D, enzime, acizi organici, săruri minerale de potasiu, calciu, sodiu, magneziu, fier, cupru, cobalt, fosfor, sulf siliciu, substanțe antibacteriene, polen, ceară, pigmenți. Bine hidratează, înmoaie și hrănește pielea, stimulează metabolismul în celulele epidermice, are un efect de regenerare și curățare, facilitând eliminarea celulelor moarte. Extractul de ginseng conține substanțe cu activitate biologică ridicată – saponine, vitamine C și B, colină, fitosterol, pectină și substanțe rășinoase, saruri de fosfor, cadmiu, aluminiu, fier, cobalt, magneziu, zinc, calciu, sodiu, potasiu. 

Utilizarea produsului: Aplica 1-2 picături pe piele, masează ușor cu vârful degetelor. Pentru a îmbunătăți efectul nutrițional și hidratarea, amestecați produsul cu cremă sau cremă BB, fond de ten.

Coreea (100 ml)

Caracteristici globale

Brand:
Tosowoong

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse similare
Vizualizate recent