Plasați cursorul pe imagine pentru a mări

Mască de ceai verde pur Tosowoong

MDL40,00
În stoc
+

Cantitatea minimală pentru "Mască de ceai verde pur Tosowoong" este 1.

Puncte bonus: 1 puncte
Descriere

îmbunătățește vizual calitatea pielii, conferindu-i elasticitate, relaxează mușchii feței, calmează și vindecă inflamația, roșeața și acneea. Niacinamida este cunoscută pentru funcțiile sale anti-îmbătrânire și este potrivită pentru toate tipurile de piele, reduce hiperpigmentarea și acneea.

Metoda de plată
  • Plată cu cardul Visa card sau Mastercard MasterCard
Metoda de livrare
Selectează orașul tău:
+373-7933-3445
Chat cu vânzătorul
Garanție
Contactați-ne dacă descrierea nu coincide cu produsul
În caz de anulare a comenzii veți primi instant banii

Descriere

Mască de esență de ceai verde

Iluminează și reîmprospătează pielea. Hidratează intens pielea pentru un efect radiant Îmbunătățește vizual calitatea pielii, conferindu-i elasticitate, relaxează mușchii feței, calmează și vindecă inflamația, roșeața și acneea. Pielea pare vizibil mai luminoasă, pigmentarea devine mai puțin vizibilă.

Ingrediente * Ceaiul verde este un antioxidant cu proprietăți antiinflamatorii și anticancerigene, precum și un hidratant excelent. * Niacinamida este cunoscută pentru funcțiile sale anti-îmbătrânire și strălucire, niacinamida este o formă de vitamina B3 potrivită pentru toate tipurile de piele, reduce hiperpigmentarea și erupțiile acneice. * Adenozina este un compus natural care pătrunde adânc în piele pentru a vindeca rănile și a reduce ridurile.

Utilizarea produsului: După curățarea și aplicarea tonerului, aplicați masca pe față. Se lasă să acționeze 15-20 de minute. Îndepărtați masca, lăsați esența să se absoarbă în piele. Nu te spăla!

Coreea (23g)

Recenzii

Nicio recenzie găsită

Lasă o recenzie

Împărtășiți-vă părerea despre produs cu alți cumpărători

Scrie o recenzie