Plasați cursorul pe imagine pentru a mări

Toning Light V7 Dr. Jart +

MDL1070,00
În stoc
+

Cantitatea minimală pentru "Toning Light V7 Dr. Jart +" este 1.

Puncte bonus: 32 puncte
Descriere

Crema cu șapte vitamine minimizează hiperpigmentarea și conferă pielii o strălucire. Se stabilizează cu capsule lipozomale, hidratează și catifelează pielea, luminează petele de vârstă.

Metoda de plată
  • Plată cu cardul Visa card sau Mastercard MasterCard
Metoda de livrare
Selectează orașul tău:
+373-7933-3445
Chat cu vânzătorul
Garanție
Contactați-ne dacă descrierea nu coincide cu produsul
În caz de anulare a comenzii veți primi instant banii

Descriere

Cremă multivitamine Radiance

Crema de fata contine sapte vitamine care minimizeaza hiperpigmentarea si confera pielii un aspect radiant, radiant. Crema, stabilizată cu capsule lipozomale, hidratează și catifelează pielea sensibilă, luminează petele întunecate.

Componentele produsului

* Vitaminele A și E - neutralizează acțiunea radicalilor liberi și promovează formarea de colagen pentru a crește elasticitatea pielii. * Vitamina C - întărește pereții vaselor de sânge și îmbunătățește imunitatea. * Vitamina H activează metabolismul celular. * B5 reînnoiește celulele. * B3 favorizează o mai bună circulație a sângelui. * Vitamina F este denumită în mod obișnuit vitamina tineretului, deoarece este responsabilă pentru echilibrul hidrolipidic.

Utilizarea produsului Ca ultim pas în îngrijirea zilnică, luați o cantitate mică, folosind o spatulă suplimentară, aplicați crema uniform pe față și pe gât. Coreea (50 ml)

Recenzii

Nicio recenzie găsită

Lasă o recenzie

Împărtășiți-vă părerea despre produs cu alți cumpărători

Scrie o recenzie