Gift Registry

De sărbători primești multe cadouri, dar nu mereu ceea ce ți-ai dorit. De-a lungul timpului ai încercat să le faci prietenilor și rudelor mici aluzii și să le dai de înțeles ce îți dorești. În continuare primești cadouri care nu te reprezintă.

Gift Registry main image
Card item img
A1 Marketplace - Gift Registry - Acest instrument te va ajuta să aleagi cadoul potrivit, iar prietenii și familia să contribuie la achiziționarea acestuia.
Această listă magică poate fi transmisă pe chat-ul de familie, iar cei dragi vor urma instrucțiunile indicate pe Gift Registry. La data indicată a evenimentului, în sfârșit, te vei bucura de fiecare cadou primit.
Card item img
Dacă nu știi ce cadouri să alegi pentru cei dragi sau ce cadou îți dorești pentru tine, uită-te peste lista de produse pe care le are A1 în shop și alege-ți cel mai potrivit pentru tine.
Cele mai populare opțiuni alese de clienții A1, care sunt valabile pentru orice ocazie, sunt seturile de vin și dulciuri, seturile de produse cosmetice și de îngrijire.
Card item img
De asemenea sunt căutate seturile cu produse aromatice pentru casă sau birou (nu din alea ciudate).
Pe Gift Registry găsești cadou și pentru cei mici! Cele mai bune cadouri alese de clienții noștri sunt seturile de puzzle sau jocurile de masă, copiii adoră astfel de jocuri!

Încerci prima dată Gift Registry?

Pentru a face o comandă de cadou din lista de cadouri dorite a unui om drag, este nevoie să ai acces la această listă. Astfel, deținătorul listei oferă un link de acces prin care oricine îi poate vedea lista de produse dorite, iar accesând-o, poți comanda orice produs din această listă

Comandă
Gift Registry illustration

Alege cadoul potrivit pentru tine și oamenii dragi! Vezi ofertele de cadouri pe A1.md

Creează-ți propriul eveniment și vezi cum funcționează lista de cadouri! Ajută oamenii dragi să-ți dăruiască cadoul potrivit, invită-i pe lista ta de cadouri dorite!