Filtru de cafea Delonghi ESAM3000.B Excelent

ESAM3000.B
Plasați cursorul pe imagine pentru a mări
În stoc
6699 MDL
+
Facem distributie inteligentă de mai mulți ani, dezvoltînd portofoliu de produse și so...
Putere: 1450 W. Presiune: 15 bar. Sistem "Cappuccino". Volumul recipientului pentru cereale: 200 g. Volumul recipientului pentru apă: 1,8 l. Culoare neagră.

STIL ȘI FUNCȚIONALITATE
Aparatul de cafea DeLonghi ESAM 3000 B Magnifica este un model automat care poate prepara două căni de cafea în același timp. Cu toate acestea, acest aparat de cafea poate pregăti și alte tipuri de băuturi: cappuccino sau latte. Acesta diferă nu numai în prezența tuturor funcțiilor cele mai necesare, ci și în designul său modern. Culoarea neagră austeră a corpului mașinii de cafea, diluată cu elemente de culoare argintie, este identificată cu o cafea neagră puternică.

CONTROL BUTON
Funcționarea aparatului de cafea este destul de simplă. Pe panoul frontal al corpului aparatului de cafea există butoane de alimentare și butoane pentru prepararea uneia sau a două căni. Și sub butoane există regulatoare cu ajutorul cărora puteți modifica puterea cafelei și cantitatea de apă pe porție, precum și un regulator al intensității alimentării cu abur, care se află în dreapta butoanelor. Este nevoie de un minim de participare pentru a face băutura preferată. A cumpăra DeLonghi Magnifica ESAM 3000 B, care este expert în fabricarea cafelei, înseamnă a-i încredința toate detaliile pregătirii.

UNITATE DE BAZARE DEMONTABILĂ
Unitatea de preparare a cafelei este proiectată în așa fel încât să poată fi scoasă din corp. Acest lucru facilitează curățarea unității de preparare. Râșnița de cafea încorporată va măcina boabele de înaltă calitate; puteți alege finețea măcinării din treisprezece niveluri posibile. Sistemul Cappuccino face posibilă prepararea nu numai a unei cafele negre excelente, ci și a laptelui. Producătorul manual de cappuccino va spuma spuma de lapte aerisită, care poate fi apoi adăugată la ceașcă. Programul de detartraj va prelungi durata de viață a echipamentului dvs., eliminând dificultățile sarcinilor de detartrare. Pentru echipamente de un nivel atât de ridicat, aparatul de cafea DeLonghi ESAM 3000 B are un preț foarte rezonabil. Dând preferință acestui model, veți primi doar emoții pozitive din munca sa.

Caracteristici globale

Brand:
DeLonghi
Garanție (luni):
24

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu