Recomandă produse. Câștigă comisioane.

Înregistrează-te

A1 Affiliates - programul de marketing afiliat A1 Marketplace

Bine ați venit la programul de afiliere oferit de platforma A1 Marketplace. Acest program îi ajută pe creatorii de conținut, editorii și bloggerii să-și monetizeze traficul. Cu sute de mii de produse disponibile pe A1, asociații folosesc instrumente ușoare de construire a linkurilor pentru a-și direcționa publicul către recomandările lor și câștigă din achiziții și programe eligibile.

Account
1
Înscrieți-vă
Alăturați-vă sutelor de creatori, editori și bloggeri care pot câștiga cu programul A1 Affiliates.
Recommend
2
Recomandați
Distribuiți milioane de produse publicului dvs. Avem instrumente de conectare personalizate pentru editori mari, bloggeri individuali și influențatori de social media.
Gifts
3
Câștigați
Câștigați până la 10% în comisioane asociate din achiziții și programe eligibile. Ratele noastre de conversie competitive contribuie la maximizarea câștigurilor.

Este simplu și eficient.

A1 Affiliates permite tuturor doritorilor să-și redirecționeze audiența pe platforma A1 Marketplace, prin intermediul linkurilor de referral, iar în urma fiecărei achiziții să câștige un comision de afiliere.

Înregistrează-te
Affiliate illustration

Întrebări frecvente

Cum funcționează Programul de Afiliere?

Puteți partaja produsele disponibile pe A1 cu publicul dvs. prin instrumente de conectare personalizate și puteți câștiga bani în baza achizițiilor și acțiunilor clienților pe site.

Cum câștig în acest program?

Câștigați din achiziții eligibile prin traficul pe care îl conduceți către A1 Marketplace. Valoarea comisioanelor pentru achizițiile eligibile diferă în funcție de categoria de produse.

Cum mă calific pentru acest program?

Bloggerii, editorii și creatorii de conținut cu un site web, o aplicație mobilă, sau o pagină pe rețelele de socializare eligibile pot participa la acest program.

Cum mă înscriu la program?

Vă vom examina cererea și o vom aproba dacă îndepliniți criteriile de calificare. Înscrieți-vă la program aici

Recomandați produse. Câștigați comisioane.

Înregistrează-te
Сomandați un apel la A1