Plată și livrare

1. Urmarirea comenzii

delivery_calc.jpg
Dupa ce ai inregistrat comanda, o poti vedea din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”. Pentru a urmari comanda, accesand pictograma ”Detalii cont”, vei vedea mai jos o caseta cu denumirea ”Urmariti comanda”, unde poti introduce ID-ul comenzii (care poate fi gasit in sectiunea “Comenzile mele”) pentru a vedea la ce etapa se afla aceasta.

2. Modalitatea de livrare pentru produsele vandute de A1

nova.jpg
Livrare prin serviciul Nova Poshta
  • Comenzile vor fi livrate în mun. Chișinău în aceeași zi dacă comanda a fost efectuată până la ora 15:00, în caz dacă comanda a fost efectuată după ora 15:00 produsele comandate vor fi livrate în ziua următoare.
  • Comenzile vor fi livrate pe întreg teritoriu al Republicii Moldova în ziua urmatoare din data efectuării comenzii dar nu mai târziu de 48 ore.
  • Tarife livrare: Chisinau - 40 MDL, Național- 70 MDL
 
 
delivery_car.jpg
 

La moment, platforma A1 dispune de două modalități de plata:

payment_ccard.jpg
Plata online cu cardul bancar VISA sau MASTERCARD.
paynet-logo.jpg
Plata online cu portmoneul electronic Paynet.

Cum cumpar?

  • Cauta pe site produsul pe care-l doresti - il poti cauta direct in campul special de cautare sau navigand prin categoriile de produse din meniul afisat in stanga.
  • Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin accesarea butonului ”Adauga in cos”. Poti trece direct la procesarea comenzii prin accesarea butonului ”Procesare” din fereastra pop-up care apare dupa ce adaugi un produs in cos, sau poti continua navigarea pe site, si sa finalizezi comanda ulterior.
  • Pentru a vedea produsele selectate si a finaliza comanda, acceseaza din coltul din dreapta sus pictograma cosului de cumparaturi si selecteaza butonul ”Vizualizati cosul”.
  • Verifica comanda inainte de a o confirma, si acceseaza butonul ”Finalizeaza si plateste comanda”.
  • La pagina de checkout, introdu toate detaliile pentru a inregistra comanda - date personale, metoda de livrare preferata, detaliile de livrare. Bifeaza caseta de acceptare a Termenilor si Conditiilor, apoi finalizeaza comanda.
  • După finalizarea comenzii vei primi un email de confirmare, care va contine numarul comenzii, statutul procesarii acesteia si termenul estimat de livrare.