Retururi

Politica de retururi

1Împachetați cu atenție mărfurile în ambalajul original ca un set complet (mărfurile vândute ca seturi trebuie returnate în seturi).
2Completați cererea de returnare și atașați pe comandă (descarcăți modelul cerere aici).
3Atașați la cerere o copie a cecului, definiți metoda de restituire a banilor (comanda poștală sau transferul în contul cardului bancar).
4Livrați coletul la adresa Vânzătorului de la care ați achiziționat produsul.
5După ce ați trimis coletul, vă rugăm să ne informați despre aceasta trimițând un e-mail la adresa retur@a1.md.

Clientul are dreptul să returneze Bunurile fără a defini motivul în timp de 14 (paisprezece) zile calendaristice din momentul receptionării comenzii. (Bunurile pot fi returnate în cazul în care nu au fost utilizate, însoțite cu etichetele din fabrică și cu aspectul corespunzător de vânzare).

Pentru a returna mărfurile, trebuie să depuneți documentul care dovedește faptul și condițiile achiziției sale și să completați cererea de returnare a mărfurilor.

Condițiile de retur în cazul dacă produsul prezintă defecte vizibile sau tehnice:

Returul mărfurilor în cazul descoperirii defectelor, legate de nerespectarea condițiilor Comenzii, s-a produs din vina Vânzătorului:

În cazul în care Bunurile v-au fost furnizate cu nerespectarea parțială sau încălcarea termenilor Comenzii din vina Vânzătorului, în ceea ce privește sortimentul, completitatea, cantitatea bunurilor, aveți dreptul să informați Vânzătorul (în cel mult șapte zile calendaristice) cu privire la defecte și încălcările condițiilor de vânzare.

De asemenea, aveți dreptul de a refuza să luați bunuri în schimb și să solicitați rambursarea banilor. În acest caz, mărfurile trebuie returnate Vânzătorului cu păstrarea aspectului inițial de vânzare, proprietățile consumatorilor, sigiliile, etichetele din fabrică.

Pentru a returna mărfurile, trebuie să depuneți documentul care dovedește faptul și condițiile achiziției sale și să completați cererea de retur a mărfurilor.

Mărfurile comandate din categoria: produselor alimentare, textile (lenjerie intima) nu pot fi returnate.
Pentru detalii suplimentare vă îndemnăm să vizitați pagina http://consumator.gov.md/rom.