Vita Clinic Vitamin Whitening Cream Tosowoong

JBB-0005
Наведите на картинку для увеличения
В наличии
675 MDL
+

Минимальное количество для товара "Vita Clinic Vitamin Whitening Cream Tosowoong" 1.

complexul de vitamine și minerale ajută pielea obosită expusă la toxinele din mediu să-și recapete strălucirea și vitalitatea 

Наши преимущества
Способы оплаты
Доставка по всей Молдове
Выберите город для получения стоимости доставки:

Crema cu vitamine

Acest produs  își propune să lumineze tenul. Crema este destul de densă, dar absorbită rapid, fără a lăsa o peliculă grasă, ci doar o hidratare bună. Conține un complex de vitamine și minerale, care ajută pielea obosită expusă la toxinele din mediu să-și recapete strălucirea și vitalitatea. Extractul de ulei de cătină (bogată în vitamina C) hidratează, extract de rădacină de brussonetia ajută la revitalizare, extractul de măr ajută la hidratare profundă, centella asiatică ajută la reducerea iritațiilor de pe piele.
Extractul de morus alba, un arbore care crește în zone subtropicale, conține flavonoide. Extractul face posibilă combaterea pigmentației. Aceasta este o componentă cu o eficiență de albire de zece ori mai mare decât cea a hidrochinonei. Datorită compoziției sale, oferă un efect antioxidant și împiedică dezvoltarea inflamațiilor neurogene. Întărește pereții capilarelor și stimulează sinteza de colagen. Combate cu succes pigmentarea.
Componentele produsului:
 *Îngrijire bogată în vitamine – conține vitamine și extracte de nuci pentru a crea un ten proaspăt, curat *Arbutin (50.000 ppm) este adăugat pentru a ajuta la eliminarea petelor și pistruilor. 
*Adenozinа îmbunătățește  starea ridurilor din jurul ochilor și ridurile nazolabiale. *Allantoin- *Niacinamida – are efect antiinflamator, anti-îmbatrânire, anti acneic. Are efect de restabilire a pielii.
 Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Panthenol, Betaine, Eucalyptus Alba Leaf Extract, Pyrus Malus (Apple) Leaf Extract, Broussonetia Papyrifera Bark Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract
Mod de utilizare: Curățați-vă pielea și hidratați-o cu toner. La sfârșitul îngrijirii de bază, luați o cantitate mică de cremă cu dimensiuni de mazăre și întindeți pe față.
Coreea  (50g )

Глобальные характеристики

Бренд:
Tosowoong

Сообщения не найдены

Написать отзыв
Недавно просмотренные товары