ENZYME POWDER WASH Tosowoong

JBB-0032
Наведите на картинку для увеличения
В наличии
230 MDL
+

Минимальное количество для товара "ENZYME POWDER WASH Tosowoong" 1.

Exfoliază celulele epidermice keratinizate, activizează reînnoirea celulară; Absoarbe dopurile sebacee din interior; Combate acneea și minimizează riscul de erupții cutanate; Absoarbe excesului de sebum; Asigură efect de uniformizare a pielii.
Наши преимущества
Способы оплаты
Доставка по всей Молдове
Выберите город для получения стоимости доставки:

Pudra cu enzime este folosită pentru curatarea pielii. Curățarea profundă datorită enzimelor permite pielii să respire și previne apariția punctelor negre și  acneei. Papaina este o enzimă vegetală derivată din fructele de papaya, se caracterizează printr-un efect blând asupra pielii, care exfoliază celulele moarte. După folosire îndelungată ameliorează inflamația și îmbunătățește  aspectul tenului. Pudra enzimatică  este un remediu efectiv în lupta cu punctele negre și porii dilatați;
Exfoliază celulele epidermice keratinizate, activizează reînnoirea celulară; Absoarbe dopurile sebaceer; Combate acneea și minimizează riscul de erupții cutanate; Absoarbe excesului de sebum; Asigură efectul de uniformizare a tenului
Componente *Enzimele de papaya curăță pielea de impurități  și celule moarte. Stimulează reînnoirea pielii la nivel celular. *Enzimele de porumb exfoliază  pielea și o curăță de particule străine și impurități. *Accelerează procesele metabolice din piele.
Utilizarea produsului: Se toarnă o cantitate mică de produs în palmă, se înmoaie în apă și se face spumă. Se aplică spuma rezultată pe față masând ușor pentru a îndepărta impuritățile. Clătiți bine cu apă curată.
Coreea( 70g )

Глобальные характеристики

Бренд:
Tosowoong

Сообщения не найдены

Написать отзыв
Похожие товары
Недавно просмотренные товары