Pink Clay Pack mask Tosowoong

JBB-0022
Наведите на картинку для увеличения
В наличии
275 MDL
+

Минимальное количество для товара "Pink Clay Pack mask Tosowoong" 1.

Masca cu calamină oferă o curățare excelentă a epidermei de celulele moarte și a microparticulelor de praf, îndepărtează impuritățile din pori, are un efect matifiant, antiinflamator, îmbunătățește tenul feței, face pielea netedă și catifelată, previne apariția punctelor negre, îngustează porii și calmează iritațiile.

Наши преимущества
Способы оплаты
Доставка по всей Молдове
Выберите город для получения стоимости доставки:
MASCĂ CU ARGILĂ ROZ
Masca Pink Clay Pack de la Tosowoong cu calamină, extract de rodie, cereale și dovleac oferă o curățare excelentă a epidermei de celulele moarte și a microparticulelor de praf. Masca are o textură plăcută, cremoasă, îndepărtează impuritățile din pori, are un efect matifiant, antiinflamator. Îmbunătățește tenul feței, face pielea netedă și catifelată, previne apariția punctelor negre, îngustează porii și calmează iritațiile. Masca elimină toxinele și excesul de lichid, fără a duce la deshidratarea pielii. Normalizează activitatea glandelor sebacee, combate luciul gras și neplăcut de pe piele, are un efect antiseptic și astrigent. Calmează vizibil inflamațiile severe, curăță porii, luminează zonele cu roșeață și petele pigmentare.Componente: calamină, extracte de cereale fermentate, extracte de dovleac și rodie. Calamina  este o pulbere minerală de culoare roz (oxid de zinc + oxid de fier).
Mod de utilizare a produsului: Se aplică un strat pe fața curată. Se spală după  20 de minute, după care se aplică toner. Se recomandă aplicarea măștii de două ori pe săptămână.
Coreea de Sud (50 gr) 

Глобальные характеристики

Бренд:
Tosowoong

Сообщения не найдены

Написать отзыв
Похожие товары
Недавно просмотренные товары