Înregistrează-ți contul de Vânzător

 • In cazul in care am mai multe adrese de posta electronica, care adresa trebuie s-o utilizez?

  Utilizati posta electronica de pe care veti putea sa va asigurati si autorizati accesul in Cabinetul Vanzatorului la care veti avea acces imediat dupa inregistrare.

 • Care este formatul corect al numărului de telefon?

  Numerele de telefon trebuie să fie prefixate cu codul țării. Următorul formatul este corect +373 12345678

 • Cine este „reprezentantul legal” al afacerii?

  Un reprezentant legal al companiei are atribuții specifice și este autorizat din punct de vedere legal de compania dvs. să gestioneze și să acționeze în numele acesteia (de exemplu: acceptarea termenilor și condițiilor, deschiderea unui cont de plăți etc.). Reprezentantul legal poate fi proprietarul afacerii sau persoana autorizata care actioneaza in numele companiei.

 • De ce ar trebui să furnizez detaliile cardului meu de credit?

  Vom debita acest card bancar lunar pentru taxa de abonament al contului de vanzator pe A1 Marketplace. Totodata pe acest card veti putea receptiona mijloacele banesti pentru produsele sau serviciile comercializate pe A1 Marketplace.

 • Pot furniza un alt card de credit după ce mi-am deschis contul?

  Puteți furniza oricând un nou card de credit prin intermediul Informațiilor contului din fila Setări a contului dvs.

 • Când se va percepe taxa de abonament?

  Taxa de abonament va fi percepută de îndată ce finalizați procesul de înregistrare.

 • Ce se întâmplă după ce introduc detaliile cardului meu de credit?

  Când introduceți un card nou sau actualizați informațiile pentru un card existent, A1 va cere băncii dvs. să vă verifice identitatea și să vă valideze cardul de credit.

 • Care sunt cardurile de credit acceptate?

  Acceptăm următoarele carduri de credit: VISA și Mastercard. Nu acceptăm metode alternative de taxare, cum ar fi carduri de credit preplătite, certificate cadou, cecuri sau portmonee electronice.

 • Conteaza valuta cardului de credit?

  Nu, cardurile de credit sunt acceptate in orice valuta, moneda locala sau straina, veti fi debitat pentru taxa de abonament a contului de vanzator in valuta cardului. Mijloacele banesti transferate din comercializarea produselor pe A1 Marketplace vor fi transferate si covertite in valuta cardului de credit

 • Ce se întâmplă dacă nu vreau să vând pe A1 Marketplace mai târziu?

  Vă puteți închide sau trece in regim de vacanta contul dvs. de vanzator folosind instrumentul de autoservire din Cabinetul Vanzatorului după înregistrare.