FULFILLMENT

Livrează comenzile mai simplu

Atunci când un client A1 cumpără un produs pe platformă, comanda poate fi expediată fie prin serviciul Fulfillment A1, serviciile integrate de curierat, sau direct de către vânzător.
Family of Amazon customers happily holding the packages they received from an Amazon fulfillment center

Livrare gratuită, depozitare, mutări și retururi

Încercați acum Fulfillment A1 și beneficiați de stocarea & ambalarea produselor, procesarea eficientă a comenzilor și livrarea rapidă a acestora la client.Modalități de livrare


1. Fulfillment A1 & Frisbo

Illustrated woman standing in front of boxes on a conveyor belt in an Amazon fulfillment center

Cum funcționează Fulfillment A1 & Frisbo?

Când vă înregistrați magazinul pe A1 Marketplace, puteți opta pentru serviciul Fulfillment A1, oferit de compania internațională Frisbo, pentru a beneficia de servicii de stocare, ambalare, livrare, rambursări și procesare a retururilor pentru produsele dvs.

Cu Frisbo puteți vinde online în siguranță, automatizând complet procesele de stocare, ambalare și livrare a comenzilor.

Frisbo oferă depozite de încredere, împreună cu cele mai bune oferte de curierat, toate într-un ansamblu de servicii perfect sincronizate cu A1 Marketplace.

Ce înseamnă Frisbo și cum te ajută să vinzi mai ușor (ce reprezintă serviciile de e-fullfilment și importanța lor pentru vendori)

Frisbo automatizează pentru tine depozitarea, ambalarea și livrarea comenzilor, odată ce au fost cumpărate pe A1.

Ai acces la depozite de încredere în toată Europa, împreună cu cele mai bune oferte de curierat, toate într-o platformă unică, perfect sincronizată cu contul tău de vânzător A1.

Recâștigă-ți serile și weekendurile folosind Frisbo. Adică aproape o treime din viață.

Depozitare

Stocul tău este recepționat în siguranță și depozitat ordonat în rețeaua noastră de hale partenere.

Pick & pack

Când produsele sunt cumpărate de pe magazinul tău online, acestea sunt automat selectate din hală și ambalate de personal specializat.

Livrare Next-Day

Algoritmul nostru cunoaște toți curierii și analizează ofertele lor, ca tu s-o primești pe cea mai bună.

Harta

Avantajele Fulfillment A1

  • Compania partener Frisbo se ocupă de logistică, astfel încât să puteți gestiona ceea ce contează cel mai mult pentru dvs.
  • Eliminați operațiunile de rutină și obțineți suport pentru a vă scala afacerea.
  • Externalizați stocarea, serviciul de suport pentru clienți, și retururile.
  • Îmbunătățiți-vă opțiunile de a livra comenzile cât mai rapid și eficient
  • Nu există un număr minim de unități și nici o obligație de a utiliza FBA1 pentru toate produsele dvs. Aveți libertatea de a vă personaliza strategia pentru a satisface nevoile afacerii dvs. de comerț electronic.Care sunt costurile de Fulfillment?

Calculatorul nostru vă poate ajuta să estimați costurile pentru depozitarea și procesarea produselor și comenzilor dvs.


2. Livrare prin curier
Livrarea produselor vândute pe A1 Marketplace se poate efectua prin intermediul integrărilor serviciilor de curierat cu platforma A1 Marketplace. Pentru livrări naționale este utilizat serviciul de curierat Nova Poshta, generați facturile express de livrare direct din cabinetul personal; iar pentru livrările internaționale beneficiați de serviciile DHL, FedEx, UPS & Frisbo – integrate automat cu platforma A1.


La dorință, vânzătorul poate efectua livrarea și cu ajutorul propriului serviciu de curierat, sau în mod personal.


3. Livrare personală
Vânzătorul are posibilitatea să-și livreze personal produsele, dacă are resursele necesare și dorință. Deasemenea, acesta are posibilitatea să combine toate cele trei metode de livrare disponibile pe A1 Marketplace - fulfillment, curierat prestat de companiile partenere, și livrarea individuală.

ÎNCEPE SĂ VINZI PE A1 MARKETPLACE

Listează-ți produsele pentru miile de clienți care vizitează zilnic A1.md.
Сomandați un apel la A1