PROMOVARE

Promovează-ți produsele pe A1 Marketplace

Știați că anunțurile sponsorizate vă pot ajuta să vă sporiți vizibilitatea, să ajungeți la mai mulți cumpărători și să vă măriți vânzările? Campaniile de anunțuri sponsorizate sunt ușor de configurat și vă vom oferi suport și ghidaj pentru a crea campanii eficiente.

Începe să-ți promovezi produsele

icon: megaphone with sound coming out
Obține audiență
Publicitatea oferă un plus de vizibilitate mărcii și produselor tale. Anunțurile apar în locuri foarte vizibile pe site, în rezultatele de căutare ale cumpărătorilor sau în paginile cu detalii despre produs.
icon: ascending line graph
Creste-ți vânzările
Mulți cumpărători vin pe A1 gata să cumpere. Publicitatea te poate ajuta să ajungi la clienții care caută produse precum ale tale.
icon: circle with dollar sign in the middle, computer mouse pointer clicking on it
Controlează costurile
Plătești doar pentru clicurile pe care le primesc anunțurile tale. Rapoartele despre campanii urmăresc cheltuielile publicitare și performanța, astfel încât să poți afla ce funcționează și să-ți ajustezi corespunzător campaniile.

Soluții pentru advertising cu reclame sponsorizate

Începeți să folosiți anunțuri sponsorizate pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele
Icon: A product label with a star
Produsele sponsorizate sunt anunțuri pentru listări individuale de produse pe A1 Marketplace. Acestea apar în paginile cu rezultatele de căutare ale cumpărătorilor și în paginile cu detalii despre produs

Produsele sponsorizate vă pot ajuta să ajungeți la cumpărători cu intenție ridicată, care caută în mod activ produse pe care vor să le cumpere.

Icon: a target with a product label
Brandurile sponsorizate vă prezintă marca și portofoliul de produse. Cu logo-ul mărcii dvs., un titlu personalizat și o selecție de produse, aceste anunțuri apar în paginile cu rezultatele cumpărăturilor, contribuind la creșterea vânzărilor și la vizibilitatea produselor.
Mărcile sponsorizate vă oferă posibilitatea de a crește rapid considerația pentru marca dvs. și colecția de produse de la cumpărători care și-au exprimat interesul pentru produse similare.

Ești gata să începi?

În curând modulul de publicitate pe platforma A1 Marketplace va fi gata, și vei putea să-ți promovezi mai ușor produsele și brandul

Сomandați un apel la A1